SIMA® Motivatie-analyse

Ik wil inzicht in mijn drijfveren en talenten. Wat is mijn passie? Waar krijg ik energie van?

De SIMA® Motivatie-analyse maakt inzichtelijk:

  • Wat u het meest motiveert

  • Wat u energie geeft, maar ook wat u frustreert en blokkeert

  • Waar u zich het liefst mee bezighoudt

  • Welke vaardigheden u van nature graag inzet

  • In welke werkomstandigheden u het best functioneert

  • Welke werkrol goed bij u past

Ontdek wat u motiveert

Ontdek het ritme in uw motivatie! Of u nu wilt of niet: bepaalde gedragingen manifesteren zich telkens weer in uw werkende leven. Dat klopt ook! Er zit een uniek patroon in uw motivatie. Vind het ritme van uw motivatie en maak uw eigen muziek!

De SIMA® Motivatie-analyse staat garant voor een zorgvuldige analyse van datgene wat u van nature motiveert. Als uitgangspunt nemen we concrete, door u zelf aangedragen activiteiten waar u tevreden over was en plezier aan beleefde. Omdat u zelf het beste weet welke activiteiten dat zijn, baseren wij hierop onze analyse.

Wanneer functioneert u het best?

In dat patroon – het Motivatieprofiel – ligt vast wat een mens voor zichzelf nastreeft (centrale drijfveer) en welke vaardigheden hij of zij telkens weer als vanzelf gebruikt. Ook geeft dit patroon aan welke specifieke onderwerpen iemand voortdurend boeien, onder welke omstandigheden iemand prettig functioneert en wat iemands voorkeursrol is als hij of zij werkt met anderen. In deze visie onderscheidt de SIMA® Motivatie-analyse zich van de gangbare opvatting dat mensen alles kunnen bereiken wat ze willen, mits ze daar maar hard genoeg voor  werken, leren, oefenen en trainen.

Uitstekende selectietool voor werkgevers

De SIMA® motivatie-analyse wordt door werkgevers ingezet als instrument bij werving en selectie. De analyse geeft een historisch overzicht van de motivatie van een toekomstige werknemer, die herkenbaar en onveranderlijk is in de toekomst. De SIMA® Motivatie-analyse geeft u een uniek beeld van de motivatie van uw toekomstige medewerker. U weet dus of u de juiste persoon binnenhaalt.

Interesse gewekt?

Ja, ik wil meer weten over de SIMA® Motivatie-analyse!

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

0

Vul je zoekopdracht in.