Anke Meerding

Als oprichter van Het Kantoor van nU is het mijn  passie om vanuit actuele ontwikkelingen te zoeken naar nieuwe oplossingen. Zo merkte ik dat ik als zelfstandig ondernemer verder kom als ik kan samenwerken en sparren met collega’s. Dat gun ik andere mensen ook! Daarnaast zag ik dat mensen soms vastzitten in het aanbod van een loopbaanbegeleider of een outplacementbureau. Ik vind het belangrijk dat mensen zelf kunnen kiezen uit verschillende opties en hun eigen pad uitzetten naar passend werk.

Ik wil graag zo uniek zijn als ik ben en niet aan de hand van tests vergeleken worden met anderen. Dan mis ik net het unieke! Daarom is het motto van Het Kantoor van nU:

Wees zo uniek als je bent. Volg je eigen pad. Het hoeven geen gebaande paden te zijn. Iedereen is anders.

Ik heb geleerd dat mijn brein beter werkt als ik dagelijks beweeg. In het Kantoor van nU komen al deze aspecten ruimschoots aan de orde. Het is jammer dat mensen in de huidige tijd, ondanks hun goede opleiding en mooie talenten toch moeite hebben om een passende uitdaging te vinden in werk. Ze voelen zich soms onvoldoende zichzelf of niet begrepen. Graag wil ik dat deze mensen hun unieke kracht kennen, daarin bekrachtigd worden en met nieuwe energie hun plaats in studie of werk innemen. Het Kantoor Van nU faciliteert dat.

Het universele motivatieprofiel van de mens

Ik heb ontdekt hoezeer het lichaam de levensgeschiedenis in zich draagt en hoezeer lichaamstherapie gedrag, leer- en ontplooiingsmogelijkheden kan optimaliseren. Het heeft me geleerd de mens alleen nog te kunnen zien als een complex en subtiel samenhangend geheel. Motivatie is een bron van energie. Na een periode gewerkt en intensief gesproken te hebben met de grondlegger Hendrickx kwam ik in aanraking met de theorie van A.F Miller. Deze theorie borduurt voort op het universele motivatieprofiel van de mens. Lees meer over de Hendrickx methode >

Innerlijke motivatie als bron van menselijk handelen

De innerlijke motivatie is de bron van al het handelen van de mens. De SIMA®-methode van Arhtur F. Miller maakt de natuurlijke begaafdheid en het innerlijke bestemmingsplan dat de mens heeft meegekregen in het DNA en dat uit de levensverhalen van de mens herkenbaar is, zichtbaar.  Dit motivatieprofiel heeft tevens een voorspellende waarde voor de motivatie van een mens in de toekomst. Om je natuurlijke begaafdheid met kracht te kunnen uiten, is het essentieel dat je eigenwaarde en geloof in eigen kunnen sterk is. Daarom is bekrachtiging van ieders unieke motivatieprofiel essentieel. Lees meer over de SIMA®-methode

Deze twee methodes heb ik samengebracht in Het Kantoor van nU. Ze vormen de basis van wat wij doen. Bewegen is de basis van ontwikkeling. Kom een motivatieprofiel maken bij het Kantoor van nU en ontdek wat u in beweging brengt!

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.