workshop Elevatorpitch

Verbeter uw elevatorpitch

Wat zou u zeggen als u in een paar minuten mag vertellen wie u bent, waar u voor staat en wat u doet? In een zogenaamde elevatorpitch, een kort ‘verkooppraatje’ in de tijd van een stukje met de lift, trekt u de aandacht om te vertellen wat u voor de ander kan betekenen. Handig voor een netwerkgesprek, een sollicitatiegesprek of een feestje! Tijdens deze workshop maakt u een basisvariant die aangepast kan worden per situatie. U werkt aan een elevatorpitch die ‘IKEA-proof’ is:

  • U bedenkt een Inspirerend Intro waarin u de ander voldoende prikkelt om te blijven luisteren
  • U hebt een Krachtige Kern waarin helder is wie u bent, wat u doet en wat u voor de ander kunt betekenen
  • U bent Eerlijk en Echt: Niet alleen de inhoud, maar ook gebaren, mimiek, oogcontact en stemgebruik spelen een belangrijke rol om geloofwaardig over te komen
  • U sluit af met een Appellerende Afsluiting, waarmee u de mogelijkheid op een vervolg vergroot.

De workshop duurt een dagdeel, waarin de nadruk ligt op praktische oefeningen. We houden daarom de groep klein (max. 12 deelnemers). U gaat naar huis met persoonlijke feedback en u ontvangt tips voor de manier waarop u zichzelf presenteert als ondernemer of potentiële werknemer. De workshop is goed te combineren met de workshop ‘Solliciteren met impact’. Beide workshops worden gegeven door Paulien Vervoorn, talent- en presentatiecoach. Auteur van het boek Geloofwaardig Spreken.

Deze interactieve workshop bestaat uit een mooie mix van luisteren, individuele verwerking en oefenen. De workshop duurt een dagdeel en kost 195 euro exclusief btw.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.