Met energie naar uw werk

Kost uw werk u veel energie of bent u uw plezier in uw werk kwijt? Met het Fit for Work-programma wordt duidelijk wat u nodig heeft om met plezier en energiek te werken. Wij bieden u een persoonlijke analyse van uw bewuste en onbewuste drijfveren en talenten. Het programma is gericht op het verhogen van uw energie, flexibiliteit, focus, inzicht en overzicht en het optimaliseren van uw prestaties.

Het Fit for Work-programma duurt drie maanden en begint met een gesprek om uw vragen en doelen duidelijk te maken. Daarna vult u thuis een uitgebreid vragenformulier in om daarmee – samen met ons – uit te zoeken wat uw persoonlijke motivatieprofiel is.

Naar aanleiding van het door u ingevulde vragenformulier volgen een interview en een loopbaangesprek om te onderzoeken welke stappen u wilt en kunt zetten. Direct na aanmelding voor het Fit for Work-programma maakt u een afspraak met uw Personal Sportcoach en gaat u werken aan het verbeteren van uw fysieke fitheid. Samen met uw Personal Sportcoach bepaalt u de voor u haalbare doelen en gaat u daaraan werken op de tijden die u passen. In de periode van 3 maanden die dit programma in beslag neemt, heeft u in totaal 6 gesprekken met uw loopbaancoach (inclusief interview) en wekelijks een uur met uw Personal Sporttrainer.

Vraag vrijblijvend en kosteloos een gesprek hierover aan op uw locatie. U kunt dit doen via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Fit for work

Het kantoor van nu is verbonden met Het Fitte Brein. Het Fitte Brein geeft lezingen over de werking van ons brein en hoe we door bewegen invloed krijgen op de prestaties van ons brein. Lees meer op www.hetfittebrein.nl

FIT FOR WORK-PROGRAMMA

U krijgt binnen drie maanden:

  • Een SIMA®-motivatieanalyse;
  • Drie loopbaangesprekken met uw loopbaancoach;
  • Wekelijks contact met uw personal sportcoach;
  • Arbeidsmarktanalyse (optioneel);
  • Jobsearch (optioneel).
Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Vul je zoekopdracht in.