Met Het Nieuwe Werken (HNW) ervaren medewerkers meer vrijheid en autonomie. Gebouwen worden kleiner en organisaties draaien efficiënter. Maar er is ook een andere kant: medewerkers gaan soms over hun grenzen heen. Ze voelen zich geleefd door smartphone, tablet en laptop en vinden het lastig om doelgericht te blijven werken, hun tijd af te bakenen en te kiezen wat ze wel en niet moeten doen. Zijn altijd bereikbaar en werken te lang en te veel. De ideale voedingsbodem voor een burn-out.

Stevig en sterk in je werk

Psychologisch onderzoek laat zien dat Het Nieuwe Werken speciale competenties van medewerkers vraagt. Je moet je eigen werk kunnen organiseren en besluitvaardig en resultaatgericht zijn. Ook moet je goed kunnen samenwerken en netwerken. In de training ‘Grip op je werk’ ontwikkelen en versterken deelnemers juist deze competenties.

Zelf aan het roer

Met ‘Grip op je werk’ krijgen deelnemers weer controle over zichzelf en hun werk. Deelnemers zijn na de training effectiever, werken met meer voldoening en plezier en bereiken meer. En dat zie je terug in de bedrijfsresultaten.

Tarief

Deze vierdaagse training wordt verzorgd door Het kantoor van nu in samenwerking met Stam Human Solutions. De kosten voor de training – inclusief lunches, koffie en thee – bedragen  €1950,- p.p. (ex btw).

Training-grip-op-je-werk

Programma

‘Grip op je werk’ heeft een doordacht programma:

dag 1: inzicht krijgen in wat je plezier en voldoening in je leven en werk geeft. Starten met een Balansplan;

dag 2: je verdiepen in drijfveren, talenten en motiverende werkomstandigheden op basis van SIMA©-motivatieanalyse;

dag 3: oefenen in de competenties van het Nieuwe Werken zoals organiseren van je eigen werk, resultaatgerichtheid en netwerken;

dag 4: focus op communicatie en sociale binding. Balansplan afronden en laten aansluiten bij de organisatieplannen.

De training bestaat uit vier dagen, verspreid over vier weken. Elke deelnemer heeft bovendien een uitgebreid persoonlijk gesprek met de trainer. ‘Grip op je werk’ is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek over de effecten van het Nieuwe Werken op het gedrag van mensen.

Interesse gewekt?

Meer weten over de training 'Grip op je werk'

Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer.

Doe de HNW Quickscan!

Is uw bedrijf of organisatie klaar voor Het Nieuwe Werken? Doe de gratis Quickscan en ontdek waar u staat! U ontvangt het resultaat direct in uw inbox.

Naar de HNW Quickscan >

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.