solliciteren-met-impact

Zo pakt u die droombaan

‘Wat zijn uw sterke punten en wat zijn uw valkuilen?’ Het is bijna zeker dat deze vragen voorbijkomen in een sollicitatiegesprek. Hoe beantwoordt u die vragen authentiek en krachtig?

Tijdens de workshop ‘Solliciteren met impact’ bereidt u zich hierop voor aan de hand van de volgende vragen:

• Wat wilt u leren op het gebied van solliciteren?
• Welke feedback heeft u gekregen op uw sollicitaties tot nu toe?
• Hoe wilt u onthouden worden? Hoe kunt u daar zelf het initiatief in nemen?
• Waarom zou u op deze plek willen werken?
• Hoe brengt u uw visie op uw vakgebied over?
• Wat wilt u vragen?

Voorbeelden

In een sollicitatiegesprek of een assessment wilt u goed voor de dag komen. Als u bijvoorbeeld eerder na een sollicitatie of een assessment te horen hebt gekregen dat u assertiever kan zijn of niet empathisch overkwam, kan het raadzaam zijn uw gesprek vooraf te oefenen. Tijdens een oefensessie werken we gericht aan uw leerdoelen.

Tijden van de workshop

In een dagdeel van 9.15 tot 13.00 uur krijgt u persoonlijke feedback, zodat u zichzelf ontspannen en overtuigend presenteert tijdens een sollicitatiegesprek. In een kleine setting van max. 12 deelnemers raakt u ervan overtuigd dat u kunt solliciteren met impact.

Trainer

Deze workshop wordt gegevens door Dieuwke Helder. Na haar afstuderen werkte Dieuwke als HR-professional en volgde parttime een theateropleiding in Den Haag.

Gesprekstechnieken

Naast inhoudelijke kennis en ervaring van en in een specifieke functie, vragen werkgevers steekds vaker om zogeheten ‘soft skills’ en gesprekstechnieken. Sollicitatiecoaching kan zich ook richten op het aanleren van deze bepaalde gesprekstechnieken.

Als trainingsactrice beheerst Dieuwke alle gangbare communicatiemodellen zoals LSD, STAR, SMART, DISC, Roos van Leary, regels van feedback. Daarnaast is zij gespecialiseerd in de Teamrollen van Belbin.

Kosten

Deze interactieve training duurt een dagdeel en kost 195 euro exclusief btw.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.