loopbaancoaching

Jobswitch of nieuwe carrière?

Ons loopbaancoaching-programma is geschikt als u een jobswitch of een carrièreswitch wilt maken vanuit een (vaste) baan, een outplacementtraject, reïntegratie vanuit een dienstverband of als u werk wilt vinden als werkzoekende. In acht gesprekken krijgt u:

  1. Scherp inzicht in uw bewuste en onbewuste drijfveren en talenten;
  2. Stappenplan van het pad naar uw beoogde baan;
  3. Arbeidsmarktanalyse van de beoogde functie;
  4. Begeleiding bij de benadering van de arbeidsmarkt;
  5. Jobcoaching na indiensttreding bij uw nieuwe werkgever.

Waarom loopbaancoaching?

Werk is meer dan een bron van inkomsten. U wilt graag uw talenten benutten, iets goeds doen en uw levensmissie vervullen. Werk, betaald of onbetaald, is een manier om dat te doen.

Werk kan ook belastend zijn, tot teleurstellingen leiden of energie kosten. Hoe is dat bij u? Zit u op de goede plaats, maar hebt u het gevoel dat u verder wilt groeien? Of wilt u iets heel anders gaan doen? Een nieuw begin maken? Bent u herstellende van een burn-out of heeft u juist het gevoel dat u tegen een burn-out aan zit?

Loopbaancoaching geeft u inzicht in uw drijfveren en talenten. Ontdek wat echt bij u past. Dan houd je werk veel langer vol.

Loopbaancoaching, jobscoach, gouda
loopbaancoach, begeleiding bij werk zoeken

Wat kost een loopbaancoachingstraject?

De kosten van een volledig traject van acht gesprekken loopbaancoaching zijn 2.250,- euro (exclusief btw). De kosten van loopbaancoaching zonder stap 3, 4 en 5 zijn 1.650,- (exclusief btw). Kiest u alleen voor stap 1, dan betaalt u 1.450,- euro (exclusief btw). U kunt hiervoor mogelijk een beroep doen op uw werkgever of uitkerende instantie. Wellicht zijn zij bereid om te investeren in uw ontwikkeling.

Vrijblijvend oriënteren?

U bent welkom voor een kosteloos oriënterend gesprek. Wij bespreken samen met u hoe u met plezier en voldoening uw doelen ten aanzien van uw loopbaan kunt bereiken. Afhankelijk van uw beoogde doel kunnen we u coaching, trainingen en workshops aanbieden.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

0

Vul je zoekopdracht in.