Missie en visie

Werken met passie

Het kantoor van nu wil mensen en organisaties inspireren en hen helpen om zich te ontwikkelen totdat ze zijn waar zij écht willen zijn. Als mens staat u pas echt in uw kracht als u het gevoel hebt dat u al uw talenten benut en met voldoening en plezier werkt. Voor uw bedrijf of organisatie betekent het dat u klaar bent voor de toekomst, een stevig fundament heeft en dat er met plezier en passie wordt gewerkt. Want dat voelen ook uw klanten.

Op zoek naar uw bestemming

Wij helpen mensen en bedrijven om hun stip aan de horizon te bepalen. Om na te denken over hun next best step. Het kantoor van nu kijkt met u terug en blikt vooruit. Waar komt u vandaan? Wat is uw bestemming? En wat is er nodig om uw doelen te bereiken in een tijd die bol staat van grote veranderingen? Wij bepalen samen met u de koers!

Inspiratiehuis

Het kantoor van nu is gevestigd in een oude kerk in de binnenstad van Gouda. In 2015 is deze ruimte herbestemd tot inspiratiehuis voor Het kantoor van nu. Op deze plek vinden mensen al ruim een eeuw inspiratie. Die traditie zetten we voort door opnieuw het vuur aan te wakkeren bij mensen en bedrijven.

Het kantoor van nu is een plek waar letterlijk het oude wordt verbonden met het nieuwe. Een monumentaal pand met moderne inrichting, oude leermeesters met nieuwe inspiratoren. De vensters in ons inspiratiehuis laten een opgaande zon zien en staan voor een nieuw begin. Dat is het doel van inspireren. Inspireren om los te laten, te behouden wat goed is en te vernieuwen wat nodig is. Inspireren voor de volgende stap.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op en stel uw vragen. We helpen u graag verder.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.