Niet lekker in je vel

 In Nieuws

Heb je nergens zin in, doe je alles op de automatische piloot en zit je niet lekker in je vel? Is het dan niet heerlijk als je weer bruist van de energie, straalt en weer plezier hebt in wat je doet? Anke, Irene en Maureen geven jou ieder vanuit haar vakgebied tips en inspiratie voor een blij leven zodat je optimaal kunt genieten.

Wat als je je plezier kwijt bent in je werk?

Als je op de automatische piloot zit. Je bent aan het eten, slapen, werken en eten, slapen en werken. Hoe lang ga je het volhouden om te werken zonder plezier in je werk? En vooral……hoe ga je ervoor zorgen dat je weer opnieuw blij wordt van wat je doet? Wat als jouw vrienden binnenkort weer zien dat je straalt omdat je plezier hebt? Hoe heerlijk zou het zijn als je zelf van binnen weer gaat voelen dat je gelukkig bent in wat je doet? Dan hoef je je niet meer ongerust te maken over je werk en kun je weer met een gerust hart slapen.

Je weet dat er weer een leuke toekomst voor jou in zit, omdat je nu geniet! Om je plezier weer te vinden in je werk heb ik een online training gemaakt die je helpt weer meer mogelijkheden voor jezelf te zien. In de videoserie leg ik je uit hoe je stap voor stap kan ontdekken waar je natuurlijke talent zit. Zo leer je te zien en te voelen waar je blij van wordt en natuurlijk hoe je daarmee een baan vindt en plezier krijgt in het werk of de dingen die je doet. Hoe fijn zou dat zijn als je de weg terug naar plezier in je werk zelf kan vinden? Stuur een bericht naar hetkantoorvannu.nl/contact/ dan stuur ik de eerste gratis video van 20 minuten toe met tips en inspiratie naar jou toe.

Voel je je letterlijk gevangen in je eigen lichaam omdat je huid strak gespannen is?

Krijg je rode bultjes of vlekken na het douchen of jeuk op je hoofd als je je haren hebt gewassen? kijk dan eens kritisch naar wat je op je huis,je grootste orgaan , smeert. Kies je al voor biologische voeding dan is een logische volgende stap ook te kiezen voor biologische cosmetica. Zo voedt je je lichaam ook van buitenaf met de zuiverste producten. De biologische cosmetica is Pure Beauty Boutique gebruiken de mooiste ingrediënten uit de natuur die zacht zijn voor je huid. Met als resultaat een zachte, soepele, egale en gladde huid zodat je je iedere dag blij voelt in je eigen lijf.

Wij helpen je graag op een persoonlijke manier met het vinden van de juiste producten voor je gezicht, lichaam en haar die passen bij jou huidconditie en levensstijl. Stuur een maar naar : maureen@purebeautyboutique.nl of bel: 06-456 101 38 zodat wij samen kunnen kijken naar je behoefte en een advies op maat kunnen geven. Meer informatie vind je op  www.purebeautyboutique.nl .

Wat zou je doen als je alleen dat kunt doen waar je blij van wordt?

Dan zou je misschien altijd op vakantie gaan en gaan proeven van het land of alles eten wat je maar tegen komt, Maar dat kan natuurlijk niet. Hoe kun je ontdekken van welke kleinere dingen in het leven jij blij wordt zodat je optimaal genieten? Dat er altijd eten is bijvoorbeeld is iets waar we blij om mogen zijn. Dat de supermarkt vol ligt met gezond voedsel en dat we thuis alles hebben om goede maaltijden te maken. Toch kunnen we alleen echt blij zijn en genieten als ons gelukzaligheid hormoon serotonine optimaal aanwezig is.

Trauma’s, ongezonde voeding, tekorten of een slechte leefwijze zullen dit hormoon onderdrukken. Op dat moment is genieten er niet meer bij en kun je ook niet meer blij worden van je lekkere eten, de natuur, een leuke film en je familie en alles voelt dan als een zware last. Als je echt blij wilt zijn moet je goed voor jezelf zorgen en ongezond fabrieksvoedsel laten staan, veel bewegen en je leven goed kritisch bekijken. Hoe kun je van je emotionele blokkades bevrijd worden?

Zorg dat je dagelijks naast je 300 gram groente, 2 stuks fruit, volkoren graan, noten en gezonde eiwitten maar ook een multi-vitamine neemt, want er zijn veel vitamines en mineralen en gezond voedsel nodig om serotonine aan te maken. In de donkere dagen is vooral vitamine D geen overbodige luxe om te nemen, want een tekort aan vitamine D kan letterlijk je blijheid door ontnomen worden.

Extra hulp nodig? Boek De gezonde eter voelt zich beter is een enorme leerschool voor je en makkelijk te begrijpen. Of kom voor persoonlijk advies naar mij toe www.persoonlijke-voeding.nl

Groetjes,

Anke, Irene en Maureen

Recent Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.