foto-25-09-17-16-31-50

Werken, ontmoeten en ontplooien in Het kantoor van nu

Het kantoor van nu is een inspirerende ontmoetingsplek voor zakelijke bijeenkomsten en een thuishaven voor mensen die een nieuwe stap willen zetten in hun loopbaan. In het Rijksmonument aan de Peperstraat in Gouda bent u van harte welkom voor het organiseren van geheel verzorgde teamdagen en netwerkbijeenkomsten en arrangeert u zakelijke ontmoetingen.

Het kantoor van nu is volledig ingericht op de moderne mens en zijn/haar manier van werken. Dat betekent dat we ook aandacht schenken aan professionele ontwikkeling en u een stap verder kunnen helpen in uw carrière. Via moderne inzichten in loopbaancoaching, inspirerende workshops en uitdagende teamtrainingen helpen we mensen in elke fase van hun loopbaan op weg naar de volgende stap. Wij werken daarvoor nauw samen met een aantal specialisten binnen diverse vakgebieden:

 • Stichting Emergo (MotivatieProfiel® en MotivatieKompas®)
 • Living Well (sportcoaching)
 • Fier (verbetering van vitaliteit en concentratie)
 • Aanbieders van Human Resource-instrumenten
 • Anke Meerding
  Anke Meerding Directeur / SIMA® Professional / HNW

  Als oprichter van Het kantoor van nu is het mijn  passie om vanuit actuele ontwikkelingen te zoeken naar nieuwe oplossingen. Zo merkte ik dat ik als zelfstandig ondernemer verder kom als ik kan samenwerken en sparren met collega’s. Dat gun ik andere mensen ook!

  Meer over Anke >

 • Patrick Stam
  Patrick Stam Het Nieuwe Werken-innovator

  Om talentvolle professionals te boeien en te binden, is een organisatie met moderne technologie en aandacht voor de skills van Het Nieuwe Werken (HNW) aantrekkelijk. HNW is een must om kosten te besparen en bij te blijven in de markt. Ik zoek graag naar mogelijkheden om Het Nieuwe Werken én de flexibiliteit en creativiteit die dat met zich meebrengt in te passen.

  Meer over Patrick >

Andere samenwerkingspartners die wij van harte kunnen aanbevelen:

DH-coaching-sima-methode

DHcoaching is opgericht door Jan de Haan. Hij is gecertificeerd SIMA®-loopbaancoach en werkt voor organisaties en particulieren aan vraagstukken op het gebied van motivatie en werken met plezier en succes.
Aankomende studenten helpt hij met behulp van de SIMA®-methode bij het maken van een bewuste, passende studiekeuze. Daarnaast werkt hij met toekomstige pensioengerechtigden aan een plezierige invulling van de voor hen liggende nieuwe levensfase.
Binnen de Stichting Emergo maakt hij deel uit van een team van gecertificeerde, zelfstandig werkende Sima-coaches.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.