Puur en puurheid

 In Nieuws

Je pure natuurtalent (her) ontdekken in één week

Met uitzicht op zee en de wind door je haren weer ruimte in je hoofd krijgen om verder te durven kijken. Naar waar jij energie van krijgt, blij van wordt en in welke omgeving je het beste tot je recht komt. Waar je van nature blij van wordt aandacht geven en (her) ontdekken? Je pure zelf bevrijden van alle ballast? In één week klaar voor een nieuwe stap in je loopbaan? Dat kán. Door even afstand te nemen van je dagelijks dingen. En waar kan dat beter dan op één van de prachtige Waddeneilanden, Ameland.

WEG VAN HUIS EN DICHTBIJ JE NATUURTALENT

Als de veerboot wegvaart van de kade, kom je letterlijk en figuurlijk los van de dingen op het vasteland. En het blijft niet alleen bij ideeën of bespiegelingen. Na deze week kom je vol energie terug met een concreet plan. Je bent klaar voor de eerste stappen op weg naar een verandering.

YOGA AAN HET STRAND

Een bijzondere week met workshops, groeps- en individuele coaching, maar ook ruimte voor ontspanning en beweging.

EEN BOOST VOOR JE PURE IK

Als je een nieuwe stap wilt of moet gaan maken of je persoonlijke ontwikkeling een boost wilt geven in een intensieve korte periode is dit iets voor jou. Mail info@hetkantoorvannu.nl voor data en meer info of kijk op https://hetkantoorvannu.nl/product/loopbaanboost/.

 

In de natuurvoeding zien we graag dat mensen puur eten. Het liefste net van het land en alles zelf gemaakt. Nog geen 70 jaar geleden was het heel normaal om puur te eten, maar er veranderde langzaam steeds meer. In die tijd was het de taak van de vrouw om te koken en alles vers te bereiden. Kant en klaar producten waren er vrij weinig, of de bakker maakte in grote hoeveelheden zelf op een pure manier de broden voor de verkoop.

Vroeger was het zo, dat als een  moeder niet genoeg borstvoeding had, dat de buurvrouw die ook een baby voedde, beide kinderen de borst gaf. Iets wat we nu niet eens meer voor kunnen stellen, maar dat was nou het toppunt van puurheid. Babymelk kopen bestond helemaal niet toen.

Eind jaren 70 veranderde er veel en vrouwen wilde uiteraard ook wat anders als alleen het gezin onderhouden en gingen werken. Machines zoals de wasmachine, wasdroger, afwasmachine namen haar taken over en er kwam steeds meer kant en klaar voedsel op de markt. In feite hoefde het gezin niks meer zelf te maken, alles werd kant en klaar gekocht zoals brood, pasta, koek, tomatenpuree, ketjap, geschilde aardappelen, verpakt vlees en voorgesneden groente.

De mensen werden steeds luier en de fabrikanten speelden daar op in en maakten de producten lang houdbaar, prachtig van kleur, geur en smaak. Dat er veel kunstmatige stoffen voor werden gebruikt, dat was niet belangrijk zolang het maar goed werd verkocht.

Overal wordt suiker ingedaan want mensen houden van zoet. Wat dit met onze gezondheid heeft gedaan is onvoorstelbaar. Terwijl rond de oorlog 1 op de 30 kanker kreeg is dat nu 1 op de 2. Zo ook diabetes 2: vroeger bestond het amper en alleen bij ouder mensen, daarom noemde ze het ouderdom diabetes. Nu krijgen dertigers het al en komen er 200 diabetes patiënten per dag bij. Stel je dat eens voor!

Nu zien we dat mensen steeds meer terug willen naar puur eten. Biologisch is booming business. Producten zonder suiker en kunstmatige stoffen verkopen beter, veel meer mensen gaan weer terug en maken dingen zelf met gezonde en pure voeding .

Al mijn boeken zijn gebaseerd op deze natuurlijke manier van eten. Want voeding kun je inzetten als medicijn want zo werkte 100 jaar terug ook de geneeskunst. Kijk maar eens op mijn website voor veel thema’s heb ik een boek geschreven en zijn te koop bij bol.com of bij mij persoonlijk op www.persoonlijke-veoding.nl.

Recent Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.