Bereid uw bedrijf voor op de toekomst!

De wereld verandert in een duizelingwekkend tempo. Valt wel mee, denkt u? In 2020 haalt u 60 tot 80 procent van uw inkomsten uit producten en diensten die nu nog niet bestaan!

Technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingen in uw bedrijf – vroeg of laat. De digitalisering heeft al veel sectoren veranderd.

Alles is te vinden en te koop op internet. Dat verandert het winkellandschap ingrijpend. Alleen winkels waar je iets kunt voelen of proeven, waar je voor de sfeer of service naartoe gaat, zullen op termijn bestaansrecht houden.

Dienstverlenende beroepen met uitsterven bedreigd

Na de tastbare producten zijn nu ook de abstracte, dienstverlenende producten aan de beurt. Denk aan juridische en financiële dienstverlening. Als we de toekomstverkenners moeten geloven, verdwijnen als gevolg van technologische vooruitgang binnen tien jaar de banen van accountants, makelaars, verzekeraars, advocaten, reisagenten, verslaggevers, vertalers, bibliotecarissen, belastingconsulenten, beurshandelaren, postbodes, taxichauffeurs, leraren, vrachtwagenchauffeurs, automonteurs, beveiligers en magazijnmedewerkers, etc!

Om uw organisatie deze toekomst in te loodsen, heeft u een sterke, goed doordachte strategie nodig, afgestemd op de huidige kracht van uw bedrijf én op de toekomst.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Het Kantoor van nu helpt ondernemers anders te kijken naar de toekomst van hun bedrijf. Dat doen we door samen de toekomst te verkennen en op zoek te gaan naar kansen voor uw bedrijf. U kunt voor de volgende diensten bij ons terecht.

1.    Vraag een gratis Quickscan aan voor uw bedrijf. Aan de hand van deze Quickscan geven we een beknopt beeld van de toekomstbestendigheid van uw bedrijf.
2.    Laat een toekomstverkenning uitvoeren op basis van een maatwerk scenariostudie.
3.    Laat een analyse maken van de best practices binnen uw sector.
4.    Doorloop het Big Six-stappenplan en ontdek hoe u verborgen potentieel in uw eigen organisatie aanboort en zo een toekomstbestendige organisatie bouwt.

Meer weten? Geef hieronder aan in welke diensten u bent geïnteresseerd. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Quickscan (Gratis!)ScenariostudieBest practices-analyseBig Six-stappenplan

  In 2020 haalt u 60 tot 80 procent van uw inkomsten uit poducten en diensten die nu nog niet bestaan.

  Contact

  Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

  Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
  0

  Vul je zoekopdracht in.