Loopbaantalenttrajecten met subsidie voor jouw personeel!

Vraag nu de SLIM-subsidie aan!

Van 1 september t/m 30 september 2021 gaat namelijk de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) van start. Met deze subsidie is het mogelijk om als MKB-bedrijf mét personeel tot wel 95% van de kosten vergoed te krijgen voor ontwikkeling van medewerkers.

De belangstelling voor deze subsidie is altijd enorm groot. Vanuit de overheid is een beperkt budget beschikbaar gesteld en wij weten uit ervaring dat het maximum aantal aanvragen snel wordt bereikt.

Maak dus nú gebruik van SLIM en profiteer van alle voordelen voor jouw bedrijf en personeel!

JA DOE MIJ DIE SUBSIDIE

Waarom zou ik loopbaancoaching en talentontwikkeling inzetten voor mijn personeel?

Door te inventariseren waar talenten en competenties van medewerkers liggen en daarop door te ontwikkelen creëer je meer impact en groeit de gehele organisatie.

Doordat medewerkers de kans krijgen zich optimaal te ontwikkelen neemt de de betrokkenheid en productiviteit van jouw personeel toe en ervaren medewerkers meer werkplezier.

Door in te zetten op talentontwikkeling zijn medewerkers breder inzetbaar en kunnen binnen jouw organisatie doorgroeien; je bindt goede krachten aan jouw bedrijf. Dit leidt tot stabiliteit en toekomstbestendigheid binnen de organisatie en lagere kosten voor het werven en inwerken van nieuwe medewerkers.

Je versterkt jouw werkgeversmerk. Door prioriteit te geven aan de ontwikkeling van je medewerkers ben je ook voor nieuw talent een aantrekkelijkere werkgever.

Medewerkers ervaren persoonlijke aandacht van een eigen coach vaak als een beloning. Een persoonlijk en op maat gemaakt ontwikkeltraject is een uitstekende motivator.

Door te investeren in de ontwikkeling van jouw medewerkers investeer je in de toekomst van jouw bedrijf. Om dit extra aantrekkelijk te maken kun je nu gebruik maken van de SLIM Subsidie die kan oplopen tot wel € 25.000,-

 

Laat je gegevens hieronder achter, zodat we contact met je kunnen opnemen om jouw mogelijkheden te bespreken.

*Let op: wees er snel bij, deze subsidie kent namelijk een plafond.

 

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.