Te oud of te jong?

 In Nieuws

Te oud om van werk te veranderen? Te jong om een eigen loopbaanpad in te slaan? Nee, dit is het goede moment om eruit te halen wat er al van jongs af aan in zit! Jouw, uw natuurlijke motivatiepatroon zit er al van jongs af aan in. Soms is er een reden om je/uw natuurlijke kwaliteiten en kracht nog niet te laten zien. Wel gaaf als jij,u besluit dat het nu wel tijd is om ook in jouw/uw loopbaan te laten zien wie je/u bent! Het boek van Arthur F. Miller “Designed for life” vond ik super inspirerend en gaat daarover. Het geboorterecht van u/jou om te zijn wie je bent, ook in werk!

Bekijk Millers ‘Designed for life’

Hard-wired, alle drijfveren, talenten en kwaliteiten zitten er al van kind af aan in. Voor jouw, uw meest krachtige drijfveren en talenten hoef je niets te doen, die zitten er al in. Geef je, uw natuurtalent de ruimte!
Empowered. Jouw, uw talenten willen gezien en erkend worden, zorg dat jouw, uw talenten bekrachtigd worden door jezelf, uzelf en je/uw omgeving. Dat kan ook via loopbaancoaching!
Purposed. Het is niet voor niets dat jij die drijfveren en talenten hebt! Precies met die drijfveren en talenten ben je ook bedoeld. Volg je doel!
Daarom ben je nooit te oud om te veranderen van werk of te jong om al gelijk aan het werk te beginnen, waartoe je gemotiveerd bent! Zelf heb ik ook de SIMA-motivatie-analyse gedaan en voor mijn motivatie zette dat de puntjes op de i en gaf het mij de kracht om voluit te gaan doen wat ik graag wil!

Bent u ook geïnteresseerd in een persoonlijke motivatie-analyse?

Recent Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.

studiekeuze het kantoor van nu