Volg je hart

 In Nieuws


Volg je hart

Je hart geeft altijd iets aan, de vraag is alleen of jij er ruimte aan geeft. De innerlijke stem van je hart, die je vertelt of je op de goede weg zit met je werk. Het is de stem die je vertelt dat je nu niet gezien wordt in je werk. Of de stem die aangeeft dat je het over een hele andere boeg wilt gooien. Of luister je al naar die stem en weet je al wel dat je echt iets anders wilt gaan doen, maar vraag je je af hoe dat kan. Kun je zomaar je hart gaan volgen en wat gebeurt er dan? Het vraagt van je dat je weet wie je bent en wat je eigenlijk wilt doen en dat je alles loslaat wat dat tegenhoudt. Wat is dat bij jou? Wat houdt je tegen je hart te volgen? Je hypotheek? Je partner? Onzekerheid over wat er daarna komt? Het geeft enorm veel lucht en ruimte om jezelf niet langer te weerhouden om te doen wat je echt wilt doen en jezelf te bevrijden door te laten zien wie je echt bent.

Voel je dat je hart je ergens anders naartoe trekt dan waar je nu bent en je wilt ontdekken wat dat precies is volg dan mijn online videotraining “Van Talent naar Baan”. Wil je er live of per skype verder over praten hoe jij in jouw geval dat kunt doen laat het me weten.

Ik geloof niet in hokjes, waarin je mensen kunt indelen. Daarom heb ik ook niets met methodieken, die mensen in rood, geel, blauw of andere categorieën indelen. Ik heb mijn hart gevolgd door deze methodieken juist los te laten en te laten zien hoe ik als loopbaancoach, maar ook in mijn privéleven naar mensen kijk.

Ik heb mijn hart gevolgd door met een brede blik naar mensen te kijken en hen de mogelijkheden binnen hun talent aan te reiken, die ik zie. Ik heb mijn eigen methodiek ontwikkeld hoe je jouw verborgen talent kunt ontdekken en zo de eigenlijke zoekvraag van werkgevers te ontdekken. Het mooie daarvan is dat je zo op een fijne manier vanuit jezelf in contact komt met mensen, die bij jouw favoriete werkgevers werken en zo kun je werk dat bij jouw hartenwens past zonder te solliciteren. Wil je weten hoe? Bestel de gratis online video “Van fixed naar open mindset” of mail me over je vragen info@hetkantoorvannu.nl of bel 06-22948876.


Wanneer je deze uitdrukking leest, dan denk je meteen aan het volgen van jouw levenspad dat jou lief is. Ik neem het meer letterlijk. We moeten ons hart goed verzorgen om ook werkelijk je levenspad op een positieve manier te kunnen volgen, want heb je hart- en vaatklachten, dan wordt het een stuk moeilijker. Hoe doe je dat: je hart verzorgen? Het hart is gevoelig voor tijdsdruk en stress. Dingen dus om rekening mee te houden. Verder is het belangrijk om je hart sterk te maken door beweging of sporten. Elke dag 1 uur bewegen is noodzakelijk voor een sterk hart. Maar wat dacht je van voeding, ook dit heeft een enorme uitwerking op het hart. Neem cafeïne. Dit zal het hart sneller laten kloppen en een teveel eraan is niet positief voor het hart. Ook rood vlees heeft aantoonbaar een negatief effect op hart en vaten. Mijd deze zoveel mogelijk. Verder zijn roken, alcohol en transvetten allemaal erg negatief voor het hart. Goed om bij stil te staan zodat je mindert of stopt met het drinken van energiedrankjes, veel koffie, zwarte thee en cola. Transvetten zitten in alles waar margarine in gebruikt wordt  zoals gebak en koek.

Wat vindt het hart fijn en waar wordt het sterk van?

  • Omega 3 vetzuren vindt het hart geweldig dus neem voldoende vette vis, walnoten, pompoenpitolie, walnootolie.
  • Ook heeft je hart 300 gram groente en twee stuks fruit per dag nodig.
  • Eet veel noten, pitten, zaden en peulvruchten.
  • Daarnaast is extra magnesium belangrijk om de hartspier te ontspannen. Vooral Magnesium Tauraat of citraat, 400 milligram elke dag.
  • Ook vitamine C uit groente en fruit is belangrijk maar een  supplement erbij zal extra goed de vaatwanden beschermen.
  • Neem extra knoflook voor een goede doorbloeding
  • Q10 dat de hartspier versterkt (zit in een supplement)
  • en , die we niet mogen vergeten en erg belangrijk is, is de vitamine E die de bloedvaten en hartspieren beschermen.

Wil je meer adviezen of goede supplementenmerken, neem dan contact op via www.persoonlijke-voeding.nl .In het boek ‘De gezonde eter voelt zich beter’ staat nog veel meer over hart en vaten.

Ruim 20 jaar geleden besloot Maureen haar hart te volgen en is ze haar carrière in de natuurcosmetica gestart. Haar hele leven al werd zij blij van verzorging, make-up en parfums en hoe gelukkig was ze toen ze koos voor dit heerlijke vak! Als je werk doet, waar je hart ligt, dan gaat het bijna vanzelf. Het natuurcosmetica vak is altijd in beweging en blijft daarom inspirerend. Samen met de trend naar gezond en biologisch eten, is de natuurcosmetica groter geworden met steeds meer mooie merken met zuivere biologische ingrediënten en hoge effectiviteit. Gezond eten, gezonde cosmetica en werk doen waar je hart ligt horen bij elkaar. Het één kan niet zonder het ander.

Gezonde huid

Je hart volgen is ook kijken hoe je huid op dit moment voelt. Hoe je huid, je grootste orgaan, reageert op de seizoenen en het weer. Je gezicht en handen staan het hele jaar door bloot aan milieu en weersomstandigheden. Het hele jaar dezelfde crème gebruiken, is niet logisch. In de winter met kou, veel wind en verwarming reageert je huid anders dan in de zomer met warmte en zon. Vóel eens bewust aan je huid met je handen. Voelt je huid droog, ruw of zie je rode plekjes en pukkeltjes? Of is je huid op je neus en voorhoofd juist vet en op je wangen droog? Zijn je nagelriemen droog met velletjes? Ben je er zo aan gewend, dat je dit niet eens meer ziet of voelt? Een gezonde huid voelt zacht, soepel (dus niet trekkerig) en glad. Kies voor een gezonde huid door de juiste producten te gebruiken die jouw huid weer in balans brengen.

In Pure Beauty Boutique hebben wij vanuit ons hart gekozen voor natuurcosmetica die waar mogelijk van biologische kwaliteit is. Waarom? Omdat je huid natuurlijke ingrediënten beter herkent, opneemt en verwerkt dan synthetische varianten en deze de functies van je huid ondersteunen en versterken. Biologische ingrediënten gaan nog een stap verder en worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemisch-synthetische mest en wordt er rekening gehouden met het milieu en dierenwelzijn.

De beste natuurcosmetica en biologische cosmetica vind je op www.purebeautyboutique.nl. Daar kun je op huidtype kiezen voor de producten die passen bij jouw huidconditie van dit moment. Twijfel je of wil je graag persoonlijk advies ontvangen? Bel ons tijdens kantooruren (06 – 456 101 38) of mail ons (info@purebeautyboutique.nl) en we nemen direct contact met je op.

 

Lieve groetjes,

Maureen, Anke en Irene

Recent Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.