Onze aanpak

SIMA® Motivatie Analyse

Ontdek uw innerlijke motivatie

Wat brengt u in beweging? Wat geeft u plezier? En waar wordt u gelukkig van? De basis van al ons handelen is onze innerlijke motivatie. Met behulp van de SIMA®-methode (Systeem voor Individuele Motivatie Analyse) geven we u inzicht in wat u drijft. Waar wordt u echt blij van? De SIMA®-methode stelt op basis van persoonlijke activiteiten in het verleden een motivatieprofiel samen.

Informatie over de SIMA®-methode >

lichaam en geest in balans in het kantoor van nu

Lichaam en geest in balans

Om effectief te zijn in werk of studie is een zo optimaal mogelijk gebruik van uw mentale en fysieke mogelijkheden essentieel. Daarom is er bij Het kantoor van nu aandacht voor u als geheel. U vindt in al onze diensten een integratie van beweging en ontwikkeling. Van lichaam en geest. Denk hierbij aan optimalisatie van uw hersenfunctie door beweging en sporten, brain gym, fysieke- en mentale ontwikkelingsbegeleiding, lichaamswerk, creatieve en communicatieve werkvormen.

nieuwe-stap-in-carriere

Zet een nieuwe stap in uw carrière

Op basis van uw wensen en motivatieprofiel stellen wij een programma voor u samen. Bij het meest uitgebreide programma ‘Werken aan Werk’ gaat u drie maanden aan de slag op een volledig verzorgde werkplek bij Het kantoor van nu. Dagelijks krijgt u een uur sportcoaching, wekelijks jobcoaching en tweewekelijks workshops. Bij uw zoektocht naar werk krijgt u hulp en u kunt gesprekken voeren met onze executive searcher. Zo zetten we samen de stap naar een nieuw begin in uw carrière.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.