12 oktober: Workshop ‘Kicking you out of the nest’

 In Nieuws

Kom naar het StudieKeuzeCafé!

Op donderdag 12 oktober organiseert Het kantoor van nu het eerste StudieKeuzeCafé in Gouda!

Van 19.00 tot 21.30 uur kunt u terecht bij onze professionals met vragen over het maken van een goede studiekeuze. En, hoe u als ouder behulpzaam kunt zijn bij de studiekeuze van uw kind.

Workshop

Tijdens deze avond kunt u meedoen aan de workshop ‘Kicking you out of the nest’. Anke Meerding vertelt hoe je kinderen – tijdens het proces van loslating – kunt begeleiden bij hun studiekeuze. Zoals vogels die uitvliegen als ze dat nog maar nauwelijks lijken te kunnen, is elk kind geboren om het ouderlijk nest te verlaten en zelf te leren vliegen.

Elk kind heeft het in zich om zijn eigen weg te gaan volgen. Opvoeden is je kind begeleiden vanuit de visie dat je kind dat kan en zal doen. Juist in de tijd dat je kind losgelaten wil worden door ouders komen de momenten van profiel- en studiekeuze.

Geluk vinden

In deze interactieve workshop gaat Anke Meerding aan de slag met ouders en jongeren om aan de hand van ergernissen de idealen van jongeren te vinden. Ook gaan we op zoek naar de talenten in de activiteiten van jongeren. Ouders en jongeren krijgen tips mee hoe zij hun talent kunnen vinden en bekrachtigen, zodat zij op basis daarvan een studiekeuze kunnen maken. Ouders willen het geluk voor hun kind. Studeren en werk vinden waar je plezier in hebt, dragen daar in grote mate aan bij.

Interesse?

Meld u gratis aan!

Recent Posts

Laat uw reactie achter

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.