Yvon Nuyten

Als je in beweging komt, ontstaat de weg vanzelf!

Dat is de krachtige combinatie van “het Kantoor van nU” waar ik graag onderdeel van uit maak. Een gezonde geest in een gezond lichaam, waardoor de energie gaat stromen en je nieuwe ideëen en inspiratie krijgt en je weer nieuwe stappen kunt maken.
Ik werk tevens vanuit mijn eigen bedrijf YNC als loopbaancoach voor volwassenen en als SIMA-jeugdadviseur bij studiekeuze.

 

Kiezen vanuit je hart

Worden wie je bent en kiezen vanuit je hart. Doen wat je motiveert en leuk vindt en waar je goed in bent. Jongeren en volwassenen begeleiden bij het bewustwordingsproces wat hier mee gepaard gaat om vandaar uit een bewuste keuze te maken, individueel of in groepsverband is wat mij boeit.

Ik vind het een voorrecht om een kijkje te mogen nemen in iemands leven en een stuk mee te mogen lopen en samen te onderzoeken wie jij bent, waar je vandaan komt en waar je naar toe wilt en zo het beste uit mensen te halen.

Ik heb altijd gedaan wat op mijn pad kwam en na mijn omzwervingen o.a. in de reiswereld ben ik steeds meer richting coaching gegaan waarbij ik verschillende opleidingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb gevolgd. Ik heb de opleiding tot loopbaancoach bij Hoogendijk gedaan en tevens verschillende trainingen bij Stichting Emergo om met de SIMA-methode te mogen werken.

Daarnaast ben ik moeder van een heerlijk druk gezin met alleen maar mannen. Ik geniet er van om lekker uit eten te gaan, te reizen en me op te laden in de natuur en lekker te sporten.

Contact

Stuur ons een email en we nemen zsm contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Vul je zoekopdracht in.